behandlertorvet_g8k7573

 
 

Om os

Behandlertorvet er en tværfaglig klinik der tilbyder udredning, behandling og genoptræning ved smerter og dysfunktioner i bevægelseapparatet. Hos os er du sikker på at møde den højeste faglig kvalitet baseret på den nyeste forskning og kliniske retningslinjer.

Vores tværfaglige behandlerteam består af kiropraktor, fysioterapeut og massør, vi tilbyder også akupunktur, shockbølgebehandling og holdtræning. Derudover samarbejder vi med instruktører og de personlige trænere i motionscentret.

Vores behandlingsteam har særlige kompetencer indenfor ryg og nakke, hovedpine og svimmelhed, mor og barn samt idrætsskader og overbelastningsskader i over- og underekstremiteter.

Klinikken har eget røntgenanlæg, og vores kiropraktorerne har henvisningsret til Rygcenteret ved Middelfart Sygehus. Hvis dine gener ikke kan klares på klinikken, eller hvis der er behov for yderligere udredning, tager vi gerne kontakt med din egen læge.

Vi tilbyder vores tjenester til privatpersoner og virksomheder, klinikken samarbejder med de fleste private sundhedsforsikringer.

Vi tilbyder kort ventetid og fleksible åbningstider, dvs. at du hurtig kan komme til vurdering og behandling.