behandlertorvet_g8k7573

 
 

Generelt

Efter en akut eller overbelastningsskade, er genoptræning vigtig for at forebygge kronicitet og reducere risikoen for en ny skade.

Genoptræning og regelmæssig motion er er også vigtig ved slitage og generelt dårlig fysisk form.

Ved slitage kan målrettet træning reducere smerter og forbedre funktionen, og herigennem lette dagligdagen og undgå eller udsætte en operation.

Mange kan får en lettere hverdag ved at komme i generelt bedre fysisk form. Kondition og muskelstyrke samt koordination og balance svækkes med alderen, disse faktorer kan påvirkes positiv ved regelmæssig træning.

Hos os er det vores fysioterapeuten der leder holdtræning, og det er højt fokus på kvalitet i bevægemønsteret fremfor kvantitet.

Alle kan deltage, men hvis du ønsker at genoptræne efter en skade eller operation, skal du først til konsultation hos fysioterapeuten. Dette da problemstilling skal kortlægges, og for at få bedst mulig opfølgning og udbytte af træningen.

Holdtræning foregår i Fitness Worlds lokaler. Der få deltagere pr. hold, typisk 6-8 personer, og du vil således få tæt opfølgning af vores fysioterapeut, samtidigt vil møde andre personer med lignende problem og behov som dig.


GLA:D

GLA:D er et specifik uddannelses- og træningstilbud til alle med symptomer på atrose (slitage) i knæ- eller hofteled.

Formålet er gennem specifik træning og tilegnet viden at reducere smerte, forbedre funktionen og herigennem lette dagligdagen og undgå eller udsætte en operation.

Patientundervisningen er et vigtig element, hvor man lærer omkring atrosen, bl.a. symptomer og behandlingsmuligheder samt træning, fysisk aktivet og smertehåndtering.

Træningen tilpasses den enkelte og forgår under fysioterapeutisk vejledning i minimum 6 uger.

Efter endt forløb fortsættes træningen på egen hånd.